בשבוע הבא אני אהיה באזור טבריה ואני מחפש מסלול גלישה כלשהו באזור מכיוון שאסור לטפס בארבל, אז אם מישהו מכיר מסלול כזה אשמח לשמוע ובאופן כללי אין לי מושג היכן למוצא מסלולי גלישה...
נשלח בתאריך: 06 פברואר 2010 בשעה 11:03am | IP רשום
אם אתה מתכוון למסלול הליכה עם גלישה, המסלול הכי קרוב שאני מכיר באזור הצפון זה הנקיק השחור בזוויתן ולא יודע אם הייתי ממליץ לעשות אותו בתקופה הקרובה. יש את המצוקים ליד קרית שמונה (איפה שאני גר)- השקרן והנעלם שהם אחלה בחלה, ואם אתה צריך פרטנר או לשאול שאלה או סתם לקפוץ לקפה דבר איתי בכיף!
בן, לא מדוייק, ברכס רמים, דרומית לקיבוץ מנרה יש את המצוק השקרן שיש שם מספר רב של מסלולי טיפוס וכמובן אפשר לגלוש מהם גם כן. בנוסף יש את המצוק של ניר שנמצא כמה דקות הליכה מהשקרן
בהתחשב בזה שאלון בילט את רוב הצוקים ברכס רמים מכספו האישי ומזמנו האישי (אלפי שקלים ושבועות של עבודה) , שם שם פינות ישיבה וערכות קפה ונותן לכל מי שרוצה לטפס שם חינם אין כסף - אני חושב שלהגיד ששפן הסלע השתלטו עליהם ואוסרים את השימוש בהם זה קצת לא במקום.
אינך יכול/ה לשלוח נושאים חדשים בפורום זה אינך יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך ותגוביך בפורום זה אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך ותגובותיך בפורום זה אינך יכול/ה לצור סקרים בפורום זה אינך יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה